עוגיות אמסטרדם
מצרכים:
-100 גרם חמאה רכה
-רבע כוס סוכר חום/לבן
-רבע כוס + 2 כפות סוכר לבן
-חצי כפית מלח
-ביצה אחת
-כוס קמח
-3 כפות קקאו
-חצי כפית סודה לשתייה
-מטבעות שוקולד חלב ולבן= שוקוצ’יפס( 100 גרם)
-2 חפיסות שוקולד לבן
אופן ההכנה:
-לערבב יחד חמאה רכה, סוכרים ומלח עד איחוד
-להוסיף ביצה ולערבב עד איחוד
- להוסיף יבשים לאחר ניפוי ולקפל עד איחוד
- ליצור כדורים ולחלק כל כדור ל2 חלקים ובניהם מניחים את השוקולד הלבן
-מעגלים שוב לכדור ומניחים בתבנית אפייה
-אופים על 170 מעלות 10-12 דקות